Saunan kiuaskivet
Rakennustyö Group Oy ikoni

Kiuaskivien vaihto

Alk. 129.00€

Haluatko nauttia saunan lämmöstä, puhtaasta ilmasta ja energiatehokkaasta kiukaasta?Kiuaskivien vaihto on avain saunan tehokkaaseen toimintaan ja miellyttävään löylykokemukseen. Ajan kuluessa kiuaskivet murenee jolloin ne voivat rikkoa kiukaan. Murenevat vanhat kiuaskivet vaikuttavat kiukaan sähkönkulutukseen, sillä kiukaan lämmitysaika pitenee ja näin sähkönkulutus myös kasvaa, kerää likaa ja mineraalijäämiä, mikä vaikuttaa negatiivisesti saunan ilmanlaatuun ja lämpötilaan. Kiuaskivet tulisi vaihtaa kerran vuodessa.

Uusien kiuaskivien oikein asentaminen varmistaa, että kiuas on energiatehokas, tuottaa tasaisen ja pehmeän löylyn, joka rentouttaa kehoa ja mieltä. Laadukkaat kiuaskivet pitävät myös saunan ilman raikkaana ja puhtaana, mikä edistää hyvinvointiasi ja tekee saunomisesta entistä nautinnollisempaa.

Luota Rakennustyö Groupin ammattilaisten käsiin kiuaskivien vaihdossa ja varmista, että saat parhaan mahdollisen löylykokemuksen. Tilaa kiuaskivien vaihtopalvelu tänään ja anna saunasi hohtaa puhtaudesta ja tehokkuudesta, tarjoten sinulle rentouttavia hetkiä ja terveyshyötyjä!

Tilaa nyt

Tilaa nyt kiuaskivien vaihto

Täytä lomake tiedoillasi ja lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse, kun olemme käsitelleet tilauksen.
Toivottu toimitusajankohta
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.